1) یک اتاق مناسب برای این کار برایشان فراهم کنید

شما به عنوان پدر و مادر فرزندانی که می خواهند به صورت آنلاین تحصیل کنند، باید برای آنها یک محیط ایده آل برای درس خواندن ایجاد کنید. محیطی که شما برای آنها ایجاد می کنید باید محیطی باشد که آنها بتوانند در این محیط به بهترین شکل ممکن و در کمال آرامش درس بخوانند. اگر می توانید برای آنها یک اتاق آرام و ساکتی را فراهم کنید که سروصدا در آن کم باشد. همچنین این محیط باید به گونه ای باشد که آنها برای درس خواندن در آن احساس راحتی کنند. به عنوان مثال باید نور اتاقی که برای این کار برایشان انتخاب کرده اید باید ایده آل باشد (اتاق باید به اندازه کافی روشن باشد) و همچنین اگر می توانید برای اینکه انگیزه بهتری برای درس خواندن در این اتاق داشته باشند برایشان یک گل در اتاق قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که همه آن چیزی که احتیاج دارند در دسترسشان قرار گرفته است. (از میان وعده های مناسب برای خوردن گرفته تا مداد و خودکار و کاغذ و همه چیزهای دیگری که به آن احتیاج دارند)

2) شیوه یادگیری فرزندتان را کشف کنید!

ممکن است فرزند شما شیوه یادگیری داشته باشد که کاملا نسبت به شیوه یادگیری فرزند همسایه شما، فامیل شما و یا دانش آموزان دیگری که به صورت مجازی درس می خوانند متفاوت باشد. بنابراین شما باید سعی کنید تا این شیوه یادگیری فرزندتان را درک کنید و بر این اساس به او کمک کنید تا بهتر مطالب را یاد بگیرد. به عنوان مثال ممکن است فرزند شما برخی از اوقات دوست داشته باشد که وسط کلاس بایستد. ممکن است در صورتی که این کار را انجام دهد بیشتر یاد بگیرد. در صورتی که چنین وضعیتی وجود داشته باشد؛ شما نباید به فرزندتان بگویید که بنشیند! باید کاری کنید که فرزندتان دقیقا به همین شیوه ای که دوست دارد درس را یاد بگیرد. و یا اینکه ممکن است فرزند شما هنگامی که درس می خواند اگر محیط اطرافش خیلی ساکت باشد بیشتر درس ها را یاد بگیرد. در این صورت شما باید تمام تلاشتان را بکنید تا او را در یک محیط ساکت و آرام قرار دهید و به او کمک کنید تا درس هایش را یاد بگیرد. بنابراین کشف کردن شیوه یادگیری فرزندتان خیلی مهم است.

3) هر چند وقت یک بار به آنها استراحت دهید !

شما باید درک کنید که اینکه حتی افراد بزرگسال هم در شرایط آموزش مجازی هنگامی که مجبور شوند ساعت ها به مانیتورهایشان نگاه کنند ممکن است دچار خستگی شوند بنابراین وقتی که دانش آموزان به مدرسه می روند، چشمانشان به اندازه حتی یک ساعت آموزش مجازی خسته نمی شود. وقتی که به مدرسه می روند نیازی نیست که فقط به صفحه مانیتور نگاه کنند. آنها به معلم نگاه می کنند و هر چند وقت یک بار می توانند چشمانشان را بگردانند و خستگی چشمانشان به این شیوه از بین می رود. این در صورتی است که وقتی که آموزش به شیوه آموزش مجازی است، آنها مجبور می شوند که مدت زمان طولانی (چندین ساعت) به صفحه مانیتور نگاه کنند. این نکته را در نظر داشته باشید که نگاه کردن به صفحه مانیتور حتی برای شما به عنوان افراد بزرگسال هم می تواند کاری بسیار دشوار و ملال آور باشد و ممکن است چشمان شما خسته شود. بنابراین بد نیست که با اجازه گرفتن از معلمان، هر چند وقت یک بار مانیتور را خاموش کنید و تنها بخش صدا را روشن بگذارید تا آنها بتوانند به چشمانشان استراحت دهند.

4) اهمیت وب سایت هایی مانند یوتیوب و وب سایت های دیگر ویدیویی را برای یادگیری دست کم نگیرید

فرض کنید که معلم درباره موضوع خاصی حرف می زند. ولی فرزند شما نمی تواند این موضوع را به خوبی درک کند. بنابراین تکلیف چیست؟ یکی از بهترین شیوه هایی که شما می توانید به این شیوه به یادگیری فرزندانتان کمک کنید این است که درباره مطلبی که معلم آن را مطرح کرده است؛ ویدیوهایی آموزنده از وب سایت های مختلف مانند وب سایت یوتیوب و وب سایت های دیگر درآورید و سعی کنید تا این ویدیوها را به فرزندتان نشان دهید. نگاه کردن این ویدیوها می تواند به فرزندتان کمک زیادی در درک کردن مطلب بکند و همچنین می تواند به او کمک کند تا ارتباط مطلب را با مطلب اصلی بهتر درک کند. این کار می تواند هم برای آن دسته از دانش آموزانی که در سال های اولیه تحصیلات هستند موثر باشد و هم برای آن دسته از دانش آموزانی که در سال های بالایی درس می خوانند موثر باشد. درباره هر موضوعی که ممکن است در آموزش های مجازی به آنها گفته شود، همیشه ویدیوهایی آموزنده و مرتبط پیدا خواهید کرد!

5) نسبت به اجرای برنامه روزانه آنها انعطاف پذیری زیادی از خودتان نشان دهید (مخصوصا اگر فرزند شما در مرحله پیش دبستانی است)

اگر فرزند شما خیلی کوچک است، ممکن است آموزش او به صورت مجازی بسیار سخت باشد. بنابراین سعی کنید به هنگامی که می خواهید برای آنها برنامه ریزی اجرا کنید، این کار را با احتیاط بیشتری انجام دهید. ممکن است فرزندان خیلی کوچک شما نتوانند به خوبی آموزش مجازی را درک کنند و ممکن است این کار برای آنها خیلی سودمند نباشد. بنابراین در این مواقع شما به عنوان والدین این فرزندان وظیفه دارید که بخش عمده ای از کار آموزش را برای آنها به عهده بگیرید. شما به عنوان والدین این فرزندان باید سعی کنید تا برخی از نکته هایی را که نتوانسته اند در آموزش مجازی یاد بگیرند یاد دهید. بنابراین موضوع انعطاف پذیری به هنگام کار با کودکانی که خیلی کوچک هستند و می خواهند به صورت مجازی آموزش ببینند موضوعی است که شما به عنوان والدین این کودکان حتما باید در نظر داشته باشید و بتوانید بخش زیادی از کار آموزش را خودتان به عهده بگیرید و به آنها آموزش دهید.

6) زمانی را که آنها خارج از آموزش آنلاین به نگاه کردن به صفحه مانیتور می پردازند را محدود کنید (ولی در گذاشتن این محدودیت ها انعطاف پذیر باشید)

از دیگر نکته های مهمی که شما به عنوان والدین فرزندانی که می خواهند به صورت مجازی آموزش ببینند باید در نظر داشته باشید این است که زمانی را که آنها (به غیر از زمانی که به آموزش مجازی می پردازند) به صورت آزادانه به مانیتور، موبایل، تبلت و غیره نگاه می کنند را محدود کنید. اما نکته مهمی که در این رابطه باید در نظر داشته باشید این است که در قرار دادن این محدودیت ها باید احتیاط کنید. ممکن است فکر کنید که بدترین چیز این است که آنها همزمان با اینکه آموزش آنلاین می بینند، بازی های کامپیوتری آنلاین هم انجام دهند. اگر چنین فکری دارید بدانید که در اشتباه هستید! شما نباید کاری کنید که آنها احساس کنند به دلیل اینکه آموزش آنلاین می بینند مانع می شوید که کاری را که همیشه انجام می داده اند انجام دهند! چون در این صورت آنها فکر می کنند که شما دارید آنها را مجازات می کنید و در ذهن خودشان این مجازات کردن را با آموزش آنلاین قرین می بینند بنابراین ممکن است این کار اثرات منفی جدی بر کیفیت یادگیری آنها در آموزش آنلاین بگذارد.

7) خیلی در کارشان دخالت نکنید!

زمانی که فرزندان شما به مدرسه می رفتند؛ از شما جدا می شدند و خودشان کارهای خودشان را انجام می دادند. این در صورتی است که اکنون که به صورت آنلاین درس می خوانند پیش شما هستند. بنابراین ممکن است شما به عنوان والدین این فرزندان وسوسه شوید که در کارشان بیشتر دخالت کنید. به عنوان مثال ممکن است اگر ببینید که آنها خوب درس نمی خوانند (به این دلیل که به راحتی بر کارشان نظارت می کنید) ممکن است به آنها خرده بگیرید و بگویید که چرا خوب درس نمی خوانی؟ و پرسش هایی از این قبیل. در این زمان فرزندان شما در دلشان می گویند: "ای کاش اینقدر در کارم دخالت نمی کرد!"

بگذارید فرزندانتان خودشان کارشان را انجام بدهند. اینکه در درس خواندنشان دخالت بیش از اندازه کنید تنها منجر به این می شود که آنها از شما ناراضی شوند و همین موضوع منجر به این می شود که کیفیت یادگیری آنها پایین بیاید.

8) اگر نمره شان خوب نشد خودتان را ناراحت نکنید!

وظیفه شما این است که به آنها کمک کنید که برای درس خواندن به صورت مجازی انگیزه بالایی داشته باشند اما وظیفه شما این نیست که حتما تضمین کنید که نمره خوبی بگیرند! بنابراین شما باید تمام تلاشتان را بکنید برای اینکه کیفیت یادگیری آنها بالا برود. وقتی که کیفیت یادگیری آنها بالا برود نمره های خوبی هم می گیرند اما در صورتی که این طور نشد، خودتان را ناراحت نکنید. فراموش نکنید که شما وظیفه ندارید که به آنها کمک کنید تا بهترین نمره را بگیرند. بنابراین در صورتی که چنین اتفاقی برایشان نیفتاد، شما نباید خودتان را سرزنش کنید! ممکن است آنها نمره خیلی خوبی نگیرند ولی شما به عنوان والدین وظیفه خودتان را برایشان انجام داده باشید. ممکن است نمره آنها خیلی خوب نشود ولی شما احساس کنید که با استراتژی های اصولی و درستی که در رابطه با آموزششان ایجاد کرده اید به آنها کمک کرده اید تا روحیه تحقیق و روحیه یادگیری در آنها تقویت شود. بنابراین در صورتی که چنین اتفاقی برایتان افتاد و در کارتان به این شکل موفق شدید، ناراحت نباشید از اینکه نمره ای که آنها در امتحان گرفته اند نمره پایینی است.

9) بعضی روزها برای فرزندتان مرخصی بگیرید و در این روزها تلاش در مثبت کردن روحیه او داشته باشید.

این روزها ممکن است هم برای شما و هم برای فرزندانتان روزهای سختی باشد. به این دلیل که شما مجبور می شوید تا در خانه بمانید. بنابراین روند زندگی شما مانند گذشته نیست و ممکن است عادت کردن به این روند جدید برای شما و هم برای فرزندانتان کمی دشوار باشد. بنابراین باید سعی کنید کارهایی انجام دهید که منجر به حفظ کردن روحیه خودتان و فرزندانتان شود. انجام دادن این کارها آسان است فقط نیاز به کمی دقت و یک درک ساده از روانشناسی دارد. شما باید سعی کنید در خانه جوی ایجاد کنید که منجر به شکل گیری تفکرات مثبت در فرزندانتان شود. این تفکرات مثبت به آنها کمک می کند تا مراحل بعدی آموزش آنلاین را بهتر طی کنند. یکی از بهترین کارهایی که در این زمینه می توانید انجام دهید این است که بعضی از روزها با معلمان هماهنگ کنید و آموزش آنلاین برای فرزندتان را متوقف کنید و در این روز سعی کنید تا از نظر روانشناسی به او کمک کنید تا روحیه بهتری داشته باشد و بتواند روزهای آینده را بهتر سپری کند.

10) فراموش نکنید که ارتباط شما با فرزندتان مهم ترین موضوع است که همیشه باید آن را در اولویت قرار دهید

همانطور که اشاره شد این روزهای قرنطینه ممکن است هم برای شما و هم برای فرزندتان روزهای سختی باشد. در حقیقت هم شما و هم فرزندتان با هم قرار است ساعت های زیادی را در خانه بگذرانید. در این ساعت ها شما کار می کنید و او هم درس می خواند. بنابراین باید سعی کنید محیطی را ایجاد کنید که هم خودتان و هم فرزندتان بتوانید راحت تر ساعت هایتان را سپری کنید. یک نکته بسیار مهم که در این رابطه باید در نظر داشته باشید این است که این سال تحصیلی که فرزندتان به صورت آنلاین طی می کند نسبت به رابطه شما با فرزندتان اهمیت بسیار کمتری دارند. بنابراین سعی کنید عشق به یادگیری را در فرزندتان بیشتر کنید. قبول کنید که این سال تحصیلی می تواند هم برای شما و هم برای او مشکل باشد و البته اشکالی ندارد؛ شما و فرزندتان نباید کامل باشید ولی باید سعی کنید این مدت را به بهترین شکل ممکن طی کنید. و در نهایت اینکه فراموش نکنید "هیچ کس کامل نیست!"

5 توصیه به افرادی که می خواهند در دوران قرنطینه از نظر روانی و عاطفی به دوستانشان کمک کنند

10 نکته برای والدینی که فرزندانشان به صورت آنلاین تحصیل می کنند!

: 24 داستان درباره پدر و مادرهایی که در رفتار با فرزندانشان اشتباه می کنند! (بخش دوم)

24 داستان درباره پدر و مادرهایی که در رفتار با فرزندانشان اشتباه می کنند! (بخش اول)

18 داستان واقعی که دانش آموزان بدترین معلم هایی که داشتند تعریف کردند! (بخش دوم)

18 داستان واقعی که دانش آموزان از بدترین معلم هایی که داشتند تعریف کردند! (بخش اول)

ممکن ,آموزش ,هم ,بنابراین ,فرزندتان ,درس ,ممکن است ,کنید که ,در این ,به عنوان ,است که ,شیوه یادگیری فرزندتان ,اینکه آموزش آنلاین ,مجازی آموزش ببینند ,صورت مجازی آموزش

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ جدید کهربا رایانه saatdokhtaranehkodak وبلاگی که شبیه آن بهشت گم شده است dpowerf تاریخ حقیقت دنیای مجازی خلاصه حقوق جزای اختصاصی 3 میرمحمد صادقی آشپزباشی Departed