5 توصیه به افرادی که می خواهند در دوران قرنطینه از نظر روانی و عاطفی به دوستانشان کمک کنند

مدتی است که ویروسی جدید به نام ویروس کرونا در دنیا شیوع پیدا کرده است که به طور کامل چهره دنیا را تغییر داده است. این ویروس باعث شده است که بسیاری از مکان هایی که در گذشته پر از جمعیت بوده اند؛ اکنون خالی از جمعیت شوند. بسیاری از مردم مجبور شده اند تا در خانه های خودشان بمانند. ویروس کرونا باعث شده است که سالن های کنسرت همگی خالی شوند؛ مدرسه ها و دانشگاه ها جلسات خودشان را به صورت آنلاین برگزار کنند و شهربازی ها و مکان های تفریحی همگی خالی شوند و غیره. بنابراین ویروس کرونا چهره دنیا را تغییر داده است. در این میان، ممکن است بسیاری از افراد به دلیل ماندن در خانه دچار افسردگی شوند. این گونه افراد ممکن است نیاز به داشتن مشاور داشته باشند. شما می توانید برای این افراد مشاوران خوبی باشید!!

بلی درست است. شما می توانید با روحیه دادن به دوستانتان و افرادی که آن ها را می شناسید؛ کاری کنید که آنها این دوران سخت را راحت تر طی کنند.

در این مقاله قصد داریم تا 5 توصیه ارایه کنید که شما با عمل کردن به این توصیه ها می توانید در این دوران سخت کرونا بهتر به دیگران مشاوره دهید و از نظر روحی به آن ها کمک کنید:

توصیه 1: برای این که به دیگران کمک کنید و سعی کنید تا از نظر عاطفی از آن ها حمایت کنید؛ از نظر احساسی به خودتان یک نظم مناسبی بدهید.

سعی کنید سلامتی روانی و فیزیکی خودتان را حفظ کنید تا به این شیوه بتوانید کاری کنید که این نظر و سلامتی روانی و عاطفی هم به دیگران انتقال پیدا کند. فراموش نکنید که تا زمانی که خودتان این سلامتی روانی را نفهمیده اید؛ نمی توانید آن را به دیگران انتقال دهید. شما تنها زمانی می توانید به عنوان یک راهنما و یک دوست خوب به دیگران کمک کنید که خودتان اول از همه از این سلامتی برخوردار باشید.

بنابراین سعی کنید تا خوب بخورید، خوب ورزش کنید، غذاهایی را بخورید که سرشار از مواد غذایی هستند، عادت های سالم خواب داشته باشید و همچنین از نظر روانی هم بر روی خودتان کار کنید (به عنوان مثال سعی کنید تمرکز داشتن را تمرین کنید)

این داستان مانند کمک کردن به فردی است که در حال رفتن به زیر آب می باشد. در چنین شرایطی، وقتی که شما می خواهید به این فرد کمک کنید؛ تنها راهتان این است که در ابتدا دستان خودتان را به جایی بگیرید که اطمینان دارید که زیر آب نمی رود. وقتی که جایگاه خودتان را توانستید محکم کنید؛ در آن صورت می توانید به دیگران هم کمک کنید که بالا بیایند. اما در صورتی که شما خودتان جایگاه محکمی نداشته باشید؛ ممکن است اگر بخواهید به فرد دیگری کمک کنید؛ هر دو زیر آب بروید.

توصیه 2: سعی کنید به جای همزادپنداری در جهت های منفی، در جهت های مثبت با دیگران همزادپنداری داشته باشید.

یکی از مشکلاتی که بسیاری از افرادی که می خواهند به دیگران کمک کنند دارند این است که فکر می کنند که در صورتی که پای صحبت های ناامیدکننده آن ها و تجربه های تلخی که از زندگیشان داشته اند بنشینند؛ می توانند به آن ها کمک کنند تا آنها این تجربیات را فراموش کنند!

این حرف کاملاً غلط است! شما باید همیشه تفکر مثبت داشته باشید و همیشه به گونه ای مثبت فکر کنید. در صورتی که مثبت فکر نمایید؛ می توانید انتظار داشته باشید که محیط اطرافتان هم مثبت می شود. این مثبت بودن ها را باید در ارتباط با کمک کردن به دیگران نیز اجرا کنید. در صورتی که شما هنگامی که می خواهید با دیگران همفکری کنید و برای آن ها تجربیات مثبتی که از زندگیتان داشته اید را بازگو کنید و از آن ها بخواهید که آن ها نیز مثبت حرف بزنند و آن ها نیز تجربیات مثبتی که داشته اند را برای شما بازگو کنند؛ در این صورت است که می توانید انتظار داشته باشید که به آن ها کمک کرده اید. اما در صورتی که شما بخواهید تنها جنبه های منفی آن ها را مورد توجه قرار دهید و فکر کنید که می توانید با استفاده از این کار این جنبه های منفی را تبدیل به جنبه های مثبت کنید؛ سخت در اشتباهید!!!

به این دلیل که انجام این کار تنها باعث می شود که شما احساسی مشابه با احساس فردی که برای شما این تعریف ها را میکند داشته باشید و حتی ممکن است این کار منجر شود که شما هم به یاد افکار منفی که در گذشته داشته اید بیفتید. بنابراین باید سعی کنید تا این کار را با استفاده از مفهوم هایی مانند مفهوم عشق و مهربانی انجام دهید و سعی نمایید نگرش مثبتی به آن داشته باشید.

توصیه 3: به آن ها "گوش بدهید"

یکی از نکته های دیگری که به هنگام کمک کردن به دیگران از نظر روانی باید درنظر داشته باشید این است که شما به عنوان فردی که می خواهد به آن ها کمک کند باید این توانایی را داشته باشید که به حرفهای آن ها خوب "گوش دهید". یکی از بزرگترین اشتباهاتی که افرادی که می خواهند به دیگران کمک کنند انجام می دهند این است که به دیگران گوش نمی دهند. آن ها سعی می کنند تا اطلاعاتی را که دارند در اختیار دیگران بگذارند در صورتی که بهتر است بیشتر از این که به آن ها چیزی بگوییم؛ به حرف هایشان گوش فرا دهیم.

در این راستا از پرسیدن سوالاتی که ممکن است پاسخ دادن به آن ها سخت باشد نهراسید. به عنوان مثال، در صورتی که فردی را دیدید که حال خیلی بدی دارد و این در خانه ماندن ها برای او بسیار رنج آور است؛ نترسید از این که درباره رنج هایش از او سوال کنید. حتی در صورتی که از او این سوال را هم بکنید؛ اشکالی ندارد:

"قرنطینه برای شما خیلی مشکل است؟ احساس می کنید که می خواهید خودکشی کنید؟"

سوال فوق ممکن است در ظاهر کمی عجیب به نظر برسد؛ اما اطمینان داشته باشید که وقتی که شما این سوال را بپرسید؛ باعث نمی شوید که احتمال این که این فرد خودکشی کند افزایش پیدا کند!!!

توصیه 4: مراکز درمانی مختلف را به آن ها معرفی کنید و از آن ها بخواهید که به روان پزشک و مشاوره مراجعه نمایند.

یکی از بهترین کارهایی که شما به عنوان یک فردی که می خواهد از نظر روانی به دوستانش کمک کند می توانید انجام دهید این است که آن ها را به یکی از مراکز روان شناسی و مشاوره ای ارجاع دهید. البته این کار را در صورتی که لازم بود، انجام دهید. این کار می تواند در بسیاری از موارد به این افراد کمک بسیار زیادی بکنید. شما با این کار می توانید رنجی را که این افراد می کشند تا حد زیادی کاهش دهید. در صورتی که دیدید که حال طرف مقابلتان خیلی خراب است حتماً انجام دادن این کار لازم و اجباری می باشد. بنابراین شما باید سعی کنید تا آنها را با مراکز درمانی که در این زمینه وجود دارد آشنا سازید.

توصیه 5: در صورتی که با خطری مواجه شدید به پلیس زنگ بزنید.

ممکن است در مواقعی شما با افرادی حرف بزنید که به نظرتان بیاید که ممکن است حال خیلی بدی داشته باشند و ممکن است این حال بد آن ها منجر به این شود که خودشان را در معرض خطراتی قرار دهند. شما ممکن است با حرف زدن با آن ها متوجه شوید که فردی که دارید با او حرف می زنید ممکن است برای خودش و یا برای افرادی که در اطرافش زندگی می کنند خطرناک باشد. به عنوان مثال ممکن است این فرد احتمال خودکشی بالایی داشته باشد و یا این که ممکن است احتمال این که این فرد به دیگران آسیب های جدی بزند بالا باشد. بنابراین در چنین مواردی سعی کنید که حتماً با پلیس و یا افرادی که می توانند در این زمینه به شما کمک کنند تماس بگیرید. این کار منجر می شود که هم خود این افراد را از وقوع چنین اتفاقات ناگوار احتمال نجات می دهید و هم دیگرانی را که در اطراف این افراد زندگی می کنند را از وقوع خطراتی این چنین ایمن کرده اید.

5 توصیه به افرادی که می خواهند در دوران قرنطینه از نظر روانی و عاطفی به دوستانشان کمک کنند

10 نکته برای والدینی که فرزندانشان به صورت آنلاین تحصیل می کنند!

: 24 داستان درباره پدر و مادرهایی که در رفتار با فرزندانشان اشتباه می کنند! (بخش دوم)

24 داستان درباره پدر و مادرهایی که در رفتار با فرزندانشان اشتباه می کنند! (بخش اول)

18 داستان واقعی که دانش آموزان بدترین معلم هایی که داشتند تعریف کردند! (بخش دوم)

18 داستان واقعی که دانش آموزان از بدترین معلم هایی که داشتند تعریف کردند! (بخش اول)

ها ,داشته ,دیگران ,ممکن ,های ,صورتی ,آن ها ,ممکن است ,به دیگران ,در صورتی ,است که ,انتظار داشته باشید ,توانید انتظار داشته

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش هنر venusgerafyc تهيه غذا مرزهای مشترک دانلود برای شما hekayat-b دانلود کتاب رژیم لاغری به نام پـــــروردگـــــــار ِ آفریدگان